Wil jij leren zeilen en hier je certificatie CWO zeezeilen voor halen? Kies dan voor een CWO-aangesloten vaarschool of vereniging. De CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen en heeft ruim 180 aangesloten opleidingslocaties die voldoen aan de CWO-standaard wat betreft veiligheid en kwaliteit. Je hebt CWO-diploma’s in verschillende watersport disciplines, zoals jacht varen, windsurfen, zeilen en catamaran. Het maakt niet uit waar de CWO-diploma wordt behaald. De inhoud van het diploma is overal hetzelfde. Toch zijn alle CWO-locaties anders. Om zo zoveel mogelijk hun eigen locatie, doelgroep en opleidingsfilosofie tot zijn recht te laten komen.


Leren Zeilen

Certificaten voor zeilen

Je kunt een universele opleiding volgen die je voorbereidt op alle niveaus van CWO, RYA of Les Glénans. Je vaart met de zeezeilopleiding, CWO goedgekeurde schepen en instructeurs die jou een stap verder brengen. Het oefen- en vaargebied is afgestemd op jouw niveau. Het halen van een CWO zeezeilen certificaat is niet het belangrijkste. Je zult veel meer plezier hebben aan het veilig en zelfverzekerd zeilen op zee. Let dus wel op dat de vaarschool licenties heeft om een origineel CWO of RYA certificaat aan jou te kunnen overhandigen. De stichting Commissie Watersport Opleidingen is een samenwerkingsverband van ANWB, het Watersportverbond en de Hiswa.

Zeilend op vakantie

Natuurlijk kun op vakantie met de auto of het vliegtuig, maar hoe leuk is het om zeilend op vakantie te gaan. Zeilvakantie is in Nederland maar ook in andere landen een populair begrip. Elk jaar zijn er weer duizenden mensen die op zeilvakantie gaan. Sommige doen dit misschien voor een weekendje en andere voor 3 weken. Veel mensen zien zeilen als ontspanning, je vergeet al je zorgen van het dagelijkse leven en komt opgeladen weer terug van een periode zeilen. Zeilen is daarbij ook een sport. Snelheid, competitie en spanning zijn zaken die mee maakt bij het zeilen. Vanaf het water kun je de wereld heel erg anders zien. Je komt nu op plekken die je anders niet had kunnen bereiken. Heb jij interesse in een zeilvakantie en wil jij graag jouw CWO certificaat halen voor zeilen? Maar heb je hier nog meer informatie voor nodig? Kijk dan gerust online, hier kun je nog veel meer informatie vinden. Ben je wel al overtuigt om zeilend op vakantie te gaan? Meld je dan vooral online hiervoor aan. Het is tenslotte een van de mooiste en oudste manieren om de wereld rond te kunnen gaan.

Voor meer informatie klik hier.


Categorieën: vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *