Churros

Ben jij bekend met Churros? Dit is een heerlijk Spaans goedje gemaakt van gefrituurd tarwedeeg. Ook wel bekend als de Spaanse donut. Dit goed is populair in Latijns-Amerika, Portugal, Frankrijk, Marokko, de Verenigde Staten en Australië, maar ook in Nederland. De lekkerste Spaanse donut wordt gedoopt in warme gesmolten chocolade melk. Je hebt de dunne, geknoopte Churros maar ook de lange, dikke Churros, ook wel ‘porra’ genoemd. Weet je al voor welke jij kiest?

 

Churros kraam in Nederland

Je hebt vast en zeker al een keer een Churros kraam gezien. Op de kermis of tijdens de koude feestdagen zijn er veel van te zien. De Spaanse donut worden warm geserveerd, wat fijn is voor jouw bevroren handen. Vind je chocolade niet zo lekker? Er zijn veel meer alternatieven. Je kan ze bedekken met kaneel, suiker, poedersuiker, etc. Je kan Churros combineren met van alles dat lekker is. Ook zijn Churros lekker zonder het te combineren. Wat in Spanje Churros is, is hier de oliebol.

Churros zijn vooral bekend bij de jeugd van tegenwoordig. Zij kiezen de Churros kraam meestal ver boven de oliebollenkraam. Wat een leuk idee kan zijn is om een Churros kraam in te huren. Dit is bij elke verjaardag een goed idee. Zeker wanneer het in combinatie gaat met drank. De Churros kraam zorgt ervoor dat het een leuke avond blijft en dat er niemand ziek wordt.

Oliebollenkraam huren

Ondanks de komst van de Spaanse donut blijft de oliebol toch de favoriet. Logisch ook. De oliebol maakt deel uit van de Nederlandse cultuur. Appelbeignets en oliebollen zijn het etenswaar bij oud en nieuw. Ook wordt het nog steeds veel gekocht bij de kermis en tijdens de koude wintermaanden. En de beste combinatie, oliebollen met poedersuiker. Hét Nederlandse etenswaar. Verkrijgbaar met en zonder rozijnen.

Ben jij gek op oliebollen? Dan is een oliebollenkraam huren een top idee voor jou! Organiseer je een feest, nieuwjaarsreceptie of een ander evenement en wil je dat alle gasten genieten van de oliebollen? Een oliebollenkraam huren is dan het beste idee. Voorkom inkopen doen en huur gelijk de hele kraam. Wil je niet alleen oliebollen in de kraam? Vraag of er andere etenswaren bij kunnen als appelflappen, appelbeignets of berliner bollen.

Huuralternatieven

Geen fan van oliebollen en Churros? Maar wel van, bijvoorbeeld, ijs, friet en/of haring? Huur dan een ijskar, frietwagen of haringkar in. Maak het een geslaagd feest.

 

 
Categorieën: Snacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *